Samla poäng hos oss på HayWay.

Att vara kund hos oss på HayWay ska alltid löna sig. Det är därför vi valt att alltid ha alla priser inklusive hemleverans så att du som kund spar både på tid, pengar och miljö när du slipper åka själv. Men vi vill också ge en bonus till alla våra kunder och vi vill att man ska kunna använda bonusen så snart som möjligt. Det är ju så trist att behöva vänta på att komma upp i olika nivåer eller belopp. Därför har vi skapat HayWays lojalitetsprogram där alla dina köp hos oss genererar poäng. Dessa poäng kan du använda som betalning redan på din nästa beställning. I texten nedan kan du läsa om hur du kan samla poäng hos oss på HayWay.

Genom att handla
Du kan tjäna poäng genom att handla av oss. Varje poäng som du tjänar hos oss motsvarar en krona vilka kan användas som betalning på kommande beställningar. Detta motsvarar en rabatt på hela 5%. Poängen registreras på ditt konto när din order är betald och levererad. Du tjänar även poäng när du registrerar ditt order är betald och levererad.

Genom att tipsa dina vänner
Du kan tjäna poäng genom att berätta för dina vänner om oss på HayWay. Varje vän som handlar av oss och som uppger ditt namn i fältet ”Min vän som tipsade mig om HayWay heter” ger dig 100 poäng att handla för. Dina poäng finns tillgängliga på ditt konto efter att din väns första köp är levererat. Det två saker du behöver komma ihåg för att berätta för oss om dina vänner är följande:
1. Vår hemsida www.hayway.se
2. Ditt namn
Du får bjuda in hur många vänner du vill, du får poäng för varje vän som blir kund hos oss och som lägger en beställning på mer än 0 kronor.
Observera att:
Du endast får poäng om det är vänner som inte tidigare har handlat av oss
Poäng ges inte till personer i samma hushåll
Det går inte att kombinera rabatter
Poäng ges endast om din vän lägger en order där din vän betalar mer än 0 kronor. 


Genom att registrera konto

Du kan tjäna poäng genom att registrera ett konto hos oss på HayWay. Du får 10 poäng när du registrerar ett konto hos oss.

Genom att uppdatera konto

Du kan tjäna poäng genom att registrera din födelsedag hos oss på HayWay. Du får 10 poäng när du har registrerat din födelsedag hos oss.

 
/Vännerna på HayWay
Mina poang